Odd preview Issue

A place for users to ask questions and search for already asked questions. "BE NICE" and helpful!

PM GeneMpls with Questions about this FAQ PM - Top Right Side by your name.
Post Reply
Pete Cyr
Posts: 207
Joined: Sun Nov 27, 2016 5:16 pm
Location: Virginia
Country: USA
Real Name: Pete Cyr
Laser Machine Make or Type: Boss 1630
Laser Power: 100w
Laser Bed Size: 16"x30"
Home Position: TR
RDWorks Version: v8.01.18
Windows Version: Win 7
Accessories: roller rotary attachment

Odd preview Issue

Post by Pete Cyr » Thu Jan 05, 2017 5:18 pm

Using a grayscale pic I created I get different results in RDWorks preview based upon the number of items I have in RDWORKS to scan/preview. I have attached 2 screen capture of what I am referring to. In one pic the preview looks as it should with a single item to engrave.
In the other pic which shows 2 of the same item (which when displayed as a single pic previews normally) the preview shows only the outline of the pic to be engraved.
I have included the base file I am engraving cutting (100mm/sec scan at 10%-40% pwr (aka 10w-40w on my system)
I have engraved the view with the single pic but I have not tried the view with 2 pic as yet (since I wanted to finish the actual work first)

I don’t have the issue if I engrave multiple of other files that are not 3d grayscales.
Has anyone else experienced this?
Attachments
wolf-pic.png
wolf-pic.png (386.45 KiB) Viewed 83 times
2wolf.png
2wolf.png (7.7 KiB) Viewed 83 times
1wolf.png
1wolf.png (59.95 KiB) Viewed 83 times
Location - VA
Equipment - Boss Laser 1630
Power - 100W
Laser Bed Size - 16" x 30"
Home Position - TR
Full RDWorks Version - v8.01.18
First name - Pete

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Pete Cyr, Willy Ivy and 1 guest